Τάσεις

Αυτά είναι τα 2 χρώματα της χρονιάς για το 2022!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Pantone και η Benjamin Moore, οι δύο εταιρείες που εμπνέουν και καθοδηγούν τις χρωματικές τάσεις στη μόδα και το design, επέλεξαν το χρώμα της χρονιάς για το 2022.

Benjamin Moore – October Mist 1495

Η επιλογή για το Χρώμα της Χρονιάς από την Benjamin Moore είναι το October Mist, μία πράσινη απόχρωση που φέρνει επαφή με τη φύση και το περιβάλλον ενώ ταυτόχρονα είναι είναι αρκετά ήπια ώστε να λειτουργεί ως ουδέτερη.

Το October Mist, σύμφωνα με την εταιρεία, δημιουργεί έναν καμβά για να ανθίσει μία παλέτα που αποτελείται από πολλές άλλες γήινες αποχρώσεις του πράσινου ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να το συνδυάσει με άλλα φωτεινά ή σκούρα χρώματα ώστε να δώσει το προσωπικό του στυλ

Τόσο το October Mist όσο και η υπόλοιπη παλέτα είναι μια αντανάκλαση του ντιζάιν, της τέχνης, της μόδας, και των περιβαλλοντικών τάσεων που υπάρχουν παγκοσμίως τον τελευταίο χρόνο.

Pantone – Very Peri

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά όπου η Pantone δημιουργεί ένα νέο χρώμα αντί να ανατρέξει στο αρχείο της και να επιλέξει από εκεί. Αυτή η απόφαση μάλιστα δεν είναι καθόλου τυχαία αφού η Pantone επιθυμεί για το 2022 να εκκινήσει την χρονιά με μία φρέσκια πρόταση.

Το Very Peri, είναι μια απόχρωση της μυρτιάς που όπως λέει η εταιρεία συνδυάζει την ηρεμία του μπλε με την ενεργητική διάθεση κόκκινου. Επιπλέον η Pantone θεωρεί ότι το συγκεκριμένο χρώμα συμβολίζει το μέλλον την ανέμελη αυτοπεποίθηση και το δημιουργικό πνεύμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *