Τα καταστήματα ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΠΙΠΛΑ είναι μια ελληνική επιχείρηση με Έλληνες εργαζόμενους. Μεγάλος όγκος των επίπλων μας παράγεται από ελληνικά χέρια, κυρίως μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας. Χάρη στις χαμηλές τιμές που διαθέτουμε και με έπιπλα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, είμαστε σίγουροι ότι κάθε ευρώ σας απολαμβάνει το υψηλότερο δυνατό «value for money». Επειδή είμαστε ελληνική εταιρεία που φορολογείται στον τόπο μας, τα χρήματά σας αποκτούν και μια προστιθέμενη αξία που συμβάλλει στο καλό όλων μας.

Μεγάλο μέρος των επίπλων που παραδίδουμε υπάρχουν στις αποθήκες μας και φτάνουν στο χώρο σας μέσα σε λίγες μέρες. Επίσης μπορούμε να προγραμματίσουμε μια παράδοση αν επιθυμείτε κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.Στις περιπτώσεις που χρειάζεται ειδική παραγγελία ενός προϊόντος, ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος παραπάνω.

Το κόστος μεταφοράς και τοποθέτησης περιλαμβάνεται στην τιμή στις περιοχές που έχουμε καταστήματα λιανικής.Επίσης κατόπιν συνεννόησης παραδίδουμε δωρεάν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, παραδίδουμε δωρεάν μέχρι τα πρακτορεία της επιλογή σας.

Στα καταστήματα ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΠΙΠΛΑ θα βρείτε εξειδικευμένους σύμβουλους διακόσμησης που θα σας ακούσουν καθώς και θα σας βοηθήσουν ώστε να κάνετε την καταλληλότερη επιλογή για τα έπιπλα σας.Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα δωρεάν μέτρησης του χώρου σας από την έμπειρη διακοσμήτρια μας.

Για να ξεκινήσει η ετοιμασία μιας παραγγελίας θα πρέπει να έχει καταβληθεί η προκαταβολή που έχει συμφωνηθεί. Η εξόφληση γίνεται μετρητοίς πριν την παράδοση των επίπλων. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάρτα και να επωφεληθείτε από άτοκες δόσεις (ο αριθμός τους εξαρτάται από την κάρτα αλλά και το ύψος του ποσού). Για οποιαδήποτε διευκρίνιση καλέστε το τηλεφωνικό μας κέντρο.